Naailes GG atelier

Je krijgt naailes bij GG atelier in kleine groepjes 4/5 personen zodat je alle tijd en aandacht krijgt.

Wil je beginnen met naaien dan ben je bij mij aan het goede adres omdat ik met liefde jou leer naaien. Al meer gevorderd dan help ik je graag om je naaiscills op een hoger niveau te krijgen.

Je mag je eigen creativiteit ontdekken en het plezier beleven van de naaimachine die na de naailessen geen geheimen meer voor je heeft.

petrol

Creëer je eigen stijl

Naailes bij GG atelier dan help ik je ook met het ontwikkelen van je eigen stijl omdat iedereen uniek is en ook een eigen smaak heeft.
licht roze knoopje

Creëer ontspanning

Op naailes bij GG atelier krijg je op je eigen niveau naailes en door heerlijk met elkaar aan het werk te zijn heb je een ontspannen moment voor jezelf.
licht bruin

Creëer met mijn tips

Je van mij de beste tips en tricks om je kleding te maken en af te werken zodat je met de mooiste werkstukken naar huis gaat.
knoopje grijs

Creëer unieke kleding

Als je zelf je kleding maakt heb je altijd wat unieks en ook voor je kinderen en/of man die daar natuurlijk van meeprofiteren als je ze hebt. Maak je zelf kleding dan kies je je eigen stoffen zodat je een uniek werkstuk hebt.

knoopje

Creëer zelfvertrouwen

Wist je dat je enorm veel zelfvertrouwen krijgt als onder mijn begeleiding de mooiste kleding maakt voor jezelf, kids enz.. Je ontvangt geregeld complimenten van anderen voor je mooie kleding of ze vragen waar heb jij dat vandaan?

 

knoopje bruin

Leer patronen tekenen

Ook geef ik patroontekenlessen zodat je je kleding leert tekenen op eigen maten. Wil je dit leren?

GG atelier naailes

Cursistencreaties:

Dit soort leuke unieke kleding wil je toch ook leren maken? Je ziet dat alle cursisten een eigen stijl hebben en dat blijft zo leuk om te zien. En de een maakt kleding voor zichzelf en de ander voor haar man, kinderen, nichtjes, neefjes enz. 

Lestijden:

Woensdagavond 20:00-22:00 uur

Donderdagmorgen 9:30-11:30 uur

Donderdagavond 20:00-22:00 uur

Vrijdagmorgen 9:30-11:30 uur

Momenteel zitten alle lessen vol tot de zomerstop. Je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst of meedoen met een workshop!

Maandabonnement: € 70,00

1/2 maandabonnement: € 40,00

Losse naailes: € 25,00

In de schoolvakantie wordt geen naailes gegeven en daar is rekening mee gehouden met de maandbedragen.

Juli en Augustus zijn les- en betaalvrije maanden.

Prijswijzingen voorbehouden aan GG atelier.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sinds september krijg ik naailes bij GG Atelier en ik ben er erg blij mee. Pas nieuw in Krimpen en ben warm ontvangen. De naailessen zijn (vind ik) erg goed, ik leer heel veel, de wijze van uitleg en/of voordoen is heel duidelijk en het is ook heel gezellig.

groetjes Miranda

Ik heb met veel plezier de naailessen gevolgd bij Gerda. Heel veel geleerd oa hoe je van een eenvoudige mouw een unieke mouw maakt. Genoten van de inspirerende lessen en het enthousiastme waar les mee wordt gegeven.

Neliette

Het is een hele leuke ervaring om zelf kleding te maken. Je leert veel en Gerda helpt je goed. Ik krijg veel complimenten over de werkstukken die ik gemaakt heb en dat is erg leuk.

lieve groet, Louise

Aanmelden en reservering

Meld je aan via de mail info@ggatelier.nl , contactformulier zoals hieronder, telefoontje of appje op tel. 06-47057260. Momenteel zitten de naailessen helemaal vol tot de zomerstop. Je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst.
Na de aanmelding wordt je plek gereserveerd op de aangegeven workshop/les  Je krijgt van mij een bericht met de gegevens en het betaalverzoek en na de betaling is de plek definitief gereserveerd voor jou. 

Betaling

Betaling geschiedt per bank na ontvangen betaalverzoek.
Abonnement wordt voor de eerste les aan het begin van de maand betaald. 

knoopje

Telefoonnummer

Gerda van Dorp

06-47057260

Adres

Sleedoornhof 6

2923 EN Krimpen aan den IJssel

Email

info@ggatelier.nl

Interesse in naailes bij GG atelier?

Vul dan het contactformulier in.

6 + 6 =