Het atelier van GG

Neem een kijkje in het inspirerende atelier van GG.

Het is elke keer een feestje om cursisten te ontvangen in het heerlijke inspirerende atelier van GG. Er staat een hoge grote werktafel waar je met meerdere aan kunt werken zonder dat je rugklachten krijgt. Kasten vol met patroonbladen zoals ottobre, victor la maison, fibremood die gebruikt mogen worden tijdens de naailes. Ik hou enorm van mooie patroonboeken en daar heb je als cursist mazzel mee want er staan parels tussen om inspiratie op te doen.

Hoe ziet het atelier van GG eruit?

Door de ramen een fijne lichtinval en voor s’ avonds voldoende goede verlichting zodat je heerlijk kunt werken. Voor de ramen zijn de werktafels voor de naaimachine, lockmachine of coverlock met eronder de stopcontacten. Je hebt voldoende ruimte om al je spullen uit te stallen zonder dat je last hebt van je buurvrouw. Een kleine tafel met snijmatten om stoffen en boorden te snijden. Aan het rek allemaal verschillende linialen om te gebruiken tijdens de naailes en handige hulpmiddelen zoals strijkliniaal, rol mes, magneten enz. Op het plankje een blok met verschillende scharen voor papier en stof en je gebruikt net de schaar die jij fijn vind.

Rolkastjes met lekkers en naaitools:

Ook zijn er 2 rolkastjes te vinden in het atelier waarvan er een is voor de koffie, thee en heel veel voorverpakt lekkers voor de liefhebber. De les start onder het genot van een bakkie en lekkers en na een uurtje krijg je nog een keer. Wil je tussendoor ook wat drinken dan mag je dat gewoon pakken.
Het andere rolkastje is vol met handige hulpmiddelen die het naaien nog gemakkelijker maken. Ik hou enorm van tools voor naaien en daardoor is het meeste wat er op de markt is ook te vinden in mijn atelier. Wat voor tools ik oa heb: simflex dat is een verdeler voor knoopsgaten en knopen, een beitel om de knoopsgaten open te maken, uitwasbare stift om je merktekens op de stof te zetten en nog veel meer. Benieuwd? plan dan een keer een naailes dan kan je het met eigen ogen zien. Voor de tijden en informatie over naailes kijk onder het kopje naailes of vul het contactformulier in.
licht roze knoopje

creëer ontspanning

knoopje bruin

creëer met mijn tips

knoopje grijs

creëer unieke kleding

knoopje

creëer zelfvertrouwen

Foto’s van het heerlijke atelier van GG in Krimpen aan den IJssel

knoopje

Telefoonnummer

Gerda van Dorp

06-47057260

knoopje grijs

Adres

Sleedoornhof 6

2923 EN Krimpen aan den IJssel

licht roze knoopje

Email

info@ggatelier.nl

Het atelier van GG contactformulier

14 + 5 =