Gerda, eigenaar GG atelier

Een stukje over Gerda van Dorp, eigenaar GG Atelier: super creatief, gezellig, hoofd vol ideeën waarvan een deel uitgevoerd wordt want meer ideeën dan tijd.

Ik houd van mensen om mij heen en vind het dan ook heerlijk om mijn kennis op naaigebied over te dragen aan mijn cursisten.

Ik ben getrouwd met een fantastische man en samen hebben we 4 ondernemende/creatieve zonen. We wonen vanaf 2008 in Krimpen aan den IJssel waar we een heerlijk huis hebben met een garage en mijn eigen atelier in de achtertuin. Gelukkig nog genoeg ruimte om volop te genieten van de bloemen en het buitenleven.

Sinds 1 januari 2019 ben ik de trotse eigenaar van GG atelier. Ik ben begonnen met het lesgeven omdat het inspireren en begeleiden van cursisten is iets wat ik heel graag doe. En vanaf 2023 heb ik ook heel veel mooie stoffen in mijn atelier waar ik mee op markten sta maar ook verkoop met naailes.

Al jaren ben ik verslaafd aan stoffen en naaien.
En houd van unieke, zelfgemaakte duurzame kleding ik maak ruim 20 jaar alle kleding voor mijzelf, onze boys en soms voor mijn man.
Ik geniet van een waslijn vol zelfgemaakte, unieke en duurzame kleding.

Gerda is gediplomeerd coupeuse bij de Ensaid opleiding.      Deze kennis als coupeuse kan ik weer gebruiken om mijn cursisten/jou te helpen om met een perfect passend kledingstuk naar huis te gaan. En om te leren patroontekenen via de mode op maat opleiding.

Creëer duurzame kleding  bij GG atelier

Creëer :

Je eigen stijl

Unieke kleding

Ontspanning

Zelfvertrouwen

En leer je eigen patronen tekenen

 

GG atelier

Sinds sept 2022 op naailes bij GG atelier.
Fijne, goede begeleiding en volop aandacht. Gerda maakt waar wat ze belooft. Intussen 3 jurken voor mijzelf en een leuke jurk voor mijn kleindochter gemaakt met de nodige aanpassingen. Gerda haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ik leer op een fantastische manier mijn kleding op maat maken. Binnenkort les van Gerda op m’n lockmachine en hoe leuk is het om mijn kleding nog mooier af te werken. Ik word er helemaal blij van.

lieve groet, sjoukje

Louise vind het enorm gezellig op naailes. Ze is de jongste maar heeft het gezellig met de andere cursisten. Het atelier is een mooie naaiplek die sfeervol is ingericht. Gerda geeft goed stof advies en denkt mee over wat leuk is om te maken. Dus al met al Louise blijft op naailes want ze leert iedere keer weer nieuwe dingen en maakt mooie unieke kleding.

Betsie

moeder jongste cursist

knoopje

Telefoonnummer

Gerda van Dorp

06-47057260

Adres

Sleedoornhof 6

2923 EN Krimpen aan den IJssel

Email

info@ggatelier.nl

Geïnspireerd? Vul het contactformulier in