Inspiratie naaipatronen zomerjurken

Wil jij graag een jurk voor jezelf maken maar heb je geen idee welke modellen er zijn? Zie je door de hoeveelheid die er aan patronen is niet meer wat je eigenlijk wil maken? Weet je eigenlijk niet welke modellen jurken er nu veel gedragen worden? Ik geef je graag inspiratie van naaipatronen zomerjurken voor jezelf en tienerdochter. 

Aan de hand van 4 verschillende thema’s: overslag, maxidress, ballonmouw/borduring, strandjurk/smockwerk heb ik naaipatronen opgezocht. Je kunt eigenlijk alle jurken naaien van viscose, katoen, katoen satijn. Kijk ook even in m’n shop voor mooie printen stof vanaf € 5,- per meter. Al deze stoffen zijn mooi voor de jurken die ik uitgekozen heb. Zelf teken ik graag eerst het patroon over en kijk daarna hoe het uitkomt als ik op tafel een stoflegging ermee maak. Vaak kan je wel iets schuiven met de patronen en dan heb je minder stof nodig dan in de bladen staat.

Blader je oude stapel LMV door en kijk of ze er tussen staan of kijk op Vinted of markplaats of je er nog een kunt kopen. Libelle in Belgie heeft ook verschillende patronen online staan. Fibremood heb je misschien ook en kijk anders op hun site of bij bijv Stof en Wol in Breda. Ottobre heb je misschien ook en anders verkrijgbaar bij hun eigen website of bij van Domburg textiel in den Haag. In de boeken jurken, jurken 2 en jurken 3 van LMV vind je de meeste jurken ook terug. 

 

overslagjurken zomer

 Inspiratie overslagjurken:

 

1: Annalisa LMV 2-2019

2: Charlotte Fibremood 9

3: Caroline LMV 3-2020

4: Elena LMV 6 2019

 

maxidress inspiratie naaipatronen zomerjurken

Inspiratie maxidress jurken:

 

1: Belle LMV 6-2020

2: Crisa LMV 4-2021

3: Pola Fibremood 3

4: Claire Ottobre 5-2023

Inspiratie jurken met ballonmouw/borduring:

 

1: Gemma LMV 3-2022

2: Maya Fibremood 14

3: Doris Fibremood 26

4: Judy Fibremood 22

 

ballonmouw inspiratie

Inspiratie maxidress jurken:

 

1: Zada Beletoile

2: Eve Fibremood 22

3: Nyla Fibremood 28

4: Hortence Fibremood 18

Zomerjurken

.

knoopje

Telefoonnummer

Gerda van Dorp

06-47057260

Adres

Sleedoornhof 6

2923 EN Krimpen aan den IJssel

Email

info@ggatelier.nl

Vul het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van mij!

2 + 11 =